Label Nue

Mony Black Dress

€109

'Mony' është një fustan plotë elegancë dhe klas, I bërë nga një pëlhurë gome me shkëlqim. 'Mony' përmban një jakë elegante të lartë dhe pjesa e poshtme e fustanit me gjatësi maxi është e rrudhosur dhe nxjerr në pah format tuaja. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 96% POLYESTER 4% SPANDEX

Detajet: Përshtatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

'Mony' is the picture of elegance and class, made from from a glorious stretch jersey sparkly fabric. 'Mony' features an elegant high neck collar and the maxi skirt is ruched and highlights your curves beautifully. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 96% POLYESTER 4% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed