Shoe Dazz

MIYA-305 SILVER

€89

Vishni këpucët e ëndrrave tuaja me sandalet 'Miya'. Ato bien në sy falë materialit me ngjyrë argjendi. Shiritat e hollë të punuara me gurë të shkëlqyer ndërthuren rreth këmbës. Taka stiletto e bën këtë model elegant, të guximshëm dhe sensual. Vishni dhe bëjini mbrëmjet tuaja verore të paharrueshme.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.92" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Materiali:  Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Argjend

Wear your dream shoes with the 'Miya' Sandal. They stand out thanks to the silver metallic leather fabric. The thin bands with glitter intertwine and embrace the instep. The stiletto heel makes this model elegant, bold, and sensual. Wear it and make your summer evenings unforgettable.

Heel Height Approx.: 12.5 cm / 4.92" (inch)

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed