Skip to content

Cart

Your cart is empty

MISTY-10 NUDE

Sale price$83.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Bëni një hyrje dramatike me këpucën 'Misty' . Kjo sandale tërheqëse përmban një material prej kadifeje , një takë stiletto dhe një rripë të zbukuruar me kristale, perfekte për t'ju dhënë pamje mahnitëse këmbës tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5cm / 4.9" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 2.3 cm / 0.9" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Nude

___________________

Make a dramatic entrance in 'Misty'. This attractive sandal features a velvet material, a stiletto heel, and two straps embellished with crystals, perfect for giving you that “legs for days” look.

Heel Height approx.: 12.5cm / 4.9" (inch)

Platform Height Approx.: 2.3 cm / 0.9" (inch)

Fabric:  PU Leather and Stones 

Color: Nude

Size: