Label Nue

Mira Pink Multi Set

€79 €139

Seti më i kërkuar sezonal është këtu! Prezentojmë setin 'Mira', këmisha përmban mëngë të lëshuara dhe përshtatje oversize. Seti 'Mira' do të bëhet shpejt një pjesë kryesore e garderobës me opsionet e saj të pafundme të stilimit.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:100% Polyester

Detajet:Material me printe

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The must-have Set of the season is here! Introducing the 'Mira' Oversized Set, the shirt features waterfall sleeves and an oversized off-duty fit. 'Mira' Set will quickly become a wardrobe staple on high rotation with her endless styling options.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Printed Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed