Skip to content

Cart

Your cart is empty

MIRA NUDE

Sale price$40.85 Regular price$103.69

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet 'Mira' janë aq elegante, saqë do ta gjeni veten duke i veshur shpesh ato. Të bëra nga lëkura e shkëlqyeshme, ato janë të vendosura në takë të trashë këndore me formë katrore në pjesën para. Kombinojini ato në mënyrë perfekte me pamjet e përditshme. dhe të fundjavës.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 " (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Nude

________________

The 'Mira' boots are so chic and versatile, that you'll find yourself reaching for them often. Made from patent leather, they're set on angular block heels complemented by sharply squared toes. Pair it perfectly with everyday and weekend looks.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 " (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Nude

Size: