Shoe Dazz

MIRA BLUE

€39 €99

Çizmet 'Mira' janë aq elegante, saqë do ta gjeni veten duke i veshur shpesh ato. Të bëra nga lëkura e shkëlqyeshme, ato janë të vendosura në takë të trashë këndore me formë katrore në pjesën para. Kombinojini ato në mënyrë perfekte me pamjet e përditshme. dhe të fundjavës.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 " (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Gjelbër

________________

The 'Mira' boots are so chic and versatile, that you'll find yourself reaching for them often. Made from patent leather, they're set on angular block heels complemented by sharply squared toes. Pair it perfectly with everyday and weekend looks.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 " (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Sage

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed