Shoe Dazz

Mini Bailey Button II BLACK

€199,90

'Mini Bailey Bow ll' janë po aq komode dhe të buta sa duken. E krijuar nga materiali Suede, këto çizme kanë detaje të veçanta qepjeje dhe një buton dekorativ në pjesën anash që duket shumë bukur. Këto çizme janë të buta që ju japin rehati dhe kanë formë rrethore në pjesën para. Vishni ato me xhinse ose fustane të thurura.

____________________

The 'Mini Bailey Button ll' is just as cozy and soft as you'd expect. Crafted from suede this pair features sheepskin lining, distinctive stitching details, and a decorative button that adds a pretty finish to the side. This pair has cushioned soles for comfort and chic rounded toes. Slip them on with jeans or knitted dresses.

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed