Skip to content

Cart

Your cart is empty

Mini Bailey Bow II Chestnut

Sale price$222.50

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


 Ju do të jeni në gjendje t'i vishni këto çizme me gjithçka, nga xhinset e deri te fustanet për stinët e ardhshme për shkak se janë shumë të rehatshme. Ato janë bërë nga një lëkurë e lëmuar dhe kanë gjatësi deri pak poshtë gjunjëve. Kanë lidhëse, një formë rrethore në pjesën para, një platformë të ulët dhe detaj qepjeje me ngjyrë të verdhë.

_______________________

You'll be able to wear these boots with everything from jeans to dresses for seasons to come thanks to how versatile and timeless they are. They are made from a smooth leather and hits just below the knees. Featuring a lace fastening, a round toe, flat rubber sole and yellow stitching detail.

Size: