Skip to content

Cart

Your cart is empty

MARTHA BLACK

Sale price$64.94

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpuca 'Martha' në ngjyrën e zezë është një nga këpucat tona më të preferuara, pasionate dhe joshëse. Kjo këpucë është prodhuar nga lëkura e shkëlqyeshme dhe me rripa të hollë që mbështillen rreth kyçit të këmbës. Vishini ato me një fustan po aq të bukur, me një fund të valëzuar apo me një palë pantallona.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale 

Ngjyra: E zezë

_____________________ 

The 'Martha' Sandal in black color is one of our favorite sandals, seductive and passionate. This glamorous sandal is crafted from high-shine leather and ankle-wrap detailing. Wear them with an equally pretty dress, a fluttery skirt, or with your favorite jeans.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size: