Skip to content

Cart

Your cart is empty

MARITZA BLACK

Sale price$31.38 Regular price$59.51

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet tona 'Maritza' ofrojnë elegancë. Këto sandale janë të detajuara me një rrip të hollë në pjesën e kyçit të këmbës dhe një rrip në pjesën para të mbështjellur me kristale. Takat 'Maritza' janë të garantuara për të shtuar një nuancë luksoze në çdo veshje tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 " (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E zezë

____________________

Our 'Maritza' sandals offer easy glamour. These sandals are detailed with a fine ankle strap that entwines the foot and a coiled strap of sparkling crystals trussed tight across the toe. Level up your look with the 'Maritza' heels, guaranteed to add a touch of luxe to any outfit.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 " (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size:
MARITZA BLACK
MARITZA BLACK Sale price$31.38 Regular price$59.51