Skip to content

Cart

Your cart is empty

Margo Beige Pants

Sale price$67.49

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Të poshtmet me prerjen më të rehatshme që do mund t’i gjeni. Pantallonat e lëkurës ‘Margo’ kanë një përshtje perfekte në trup, të gjata deri në bel dhe me formë të drejtë. Janë nga një material shumë i butë i lëkurës vegane, pantallonat 'Margo' kanë një formë shumë klasike dhe tërheqëse ku ju bëjnë të dukeni mahnitëse. Mund ti kombinoni me gjithçka.

Modelja ka të veshur: Masën M

Materiali: 50% Pu 50% Cotton

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

The best cut you'll ever find in a pair of pants. The 'Margo' has a tailored cut with a high waist and straight legs. Cut from the softest vegan leather fabric, 'Margo' pants have a classy and super feminine shape that makes you look stunning. So easy to mix and match.

Model is wearing: Size M

Fabric: 50% Pu 50% Cotton

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Margo Beige Pants
Margo Beige Pants Sale price$67.49