Skip to content

Cart

Your cart is empty

MAEL ORANGE DRESS

Sale price$31.57 Regular price$107.76

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ky fustan është i krijuar për ato mbrëmje më glamuroze dhe romantike. Fustani është i prerë nga materiali satenit që duket shumë elegant në trup. Fustani 'Mael' është I rrudhosur në pjesën e belit dhe ijëve për të shfaqur linjat tuaja në mënyrë perfekte. Ka rripa të hollë dhe këmbë të hapur që shfaq një pjesë të lëkurës. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100 % Polyester

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 133 cm / 52.36 inch

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________________

This dress is made for those glamorous and romantic evenings. This dress is cut from a satin material that drapes so elegantly over the body. The 'Mael' dress ruches at the waist and hips to flatter your figure. Features slim straps and an open leg to show a glimpse of skin. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100 % Polyester

Details: Open leg detail

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 133 cm / 52.36 inch

Care: Machine Wash Cold

Size:
MAEL ORANGE DRESS
MAEL ORANGE DRESS Sale price$31.57 Regular price$107.76