Label Nue

Lyrna Black Jumpsuit

€89 €129

Lyrna' ka të bëjë me elegancën femërore. E prerë nga pëlhurë e butë kadifeje, 'Lyrna' është një jumpsuit me prerje të drejtë që përshtatet me format tuaja. Përmban jakë të lartë dhe një zingjirë rreth belit. Ky stil është perfekt për çdo event. Kombinojeni me një palë taka të larta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:100% Polyester

Detajet: Jakë të lartë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

Our 'Lyrna' is all about feminine elegance. Cut from a soft velvet fabric, 'Lyrna' is a form-fitting straight-leg jumpsuit. Features a high neckline and a lace waist tie. This style is perfect for any event. Style it with a pair of high heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: High Neckline

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed