Skip to content

Cart

Your cart is empty

LUZO WHITE

Sale price$53.34 Regular price$173.07

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpuca 'LUZO' prej lëkure me majë të bardhë nga Schutz, duke shfaqur një stil rrëshqitës, takë të lartë dhe material transparent.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Ngjyra: E bardhë

____________________________

White leather 'LUZO ' contrasting-toe pumps from Schutz featuring a pointed toe, a branded insole, a slip-on style, a high stiletto heel, and a transparent panel.

Height approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Color: White

Size:
LUZO WHITE
LUZO WHITE Sale price$53.34 Regular price$173.07