Skip to content

Cart

Your cart is empty

LUZO BLUE

Sale price$53.33 Regular price$173.06

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpuca 'LUZO' prej lëkure me majë të kaltër nga Schutz, duke shfaqur një stil rrëshqitës, takë të lartë dhe material transparent.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Ngjyra: E kaltër

____________________________

Blue leather 'LUZO' contrasting-toe pumps from Schutz featuring a pointed toe, a branded insole, a slip-on style, a high stiletto heel, and a transparent panel.

Height approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Color: Blue

Size:
LUZO BLUE
LUZO BLUE Sale price$53.33 Regular price$173.06