Label Nue

Lus Dark Green Set

€19 €99

Topi jonë 'Lus' është e dizajnuar bukur nga pëlhura e printuar me paterna. Është krijuar për të treguar një siluetë përfekte dhe ka një dekolte V që bukur e tregon bustin. Ka mëngë të gjata që japin strukturën perfekte dhe lidhëse në pjesën para.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Material me printe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

___________________

Our 'Lus' top is beautifully designed with printed pattern fabric. It's boned to create an hourglass silhouette and has a V-neckline that flatters the bust. Features long sleeves that give the perfect structure and ties in the front.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Printed Pattern Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed