Skip to content

Cart

Your cart is empty

LUCCIA SILVER

Sale price$20.68 Regular price$75.10

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Platformat joshëse 'Luccia' janë bërë për ju. Këto këpucë ju jepin siguri dhe rehati në çdo event. 'Luccia' kanë një rrip mbështetës tek kyçi i këmbës dhe një takë të lartë që balancohet nga një platformë e konsiderueshme në pjesën para. Vishni tuajat me një fustan midi ose maxi ose pantallona të gjera.

Lartësia e përafërt e platformës: 3.81 cm / 1.5" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9" (inch)

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: Silver

__________________________

The 'Luccia' glamorous platforms are made for you. They are certain to make a statement at your next event. They have a supportive ankle strap and set on a towering block heel that's balanced by a sizeable platform. Wear yours with a midi or maxi dress or wide-leg pants.

Platform Height Approx.: 3.81 cm / 1.5" (inch)

Heel Height Approx.: 15 cm / 5.9" (inch)

Material: Vegan Leather

Color: Silver
Size:
LUCCIA SILVER
LUCCIA SILVER Sale price$20.68 Regular price$75.10