Skip to content

Cart

Your cart is empty

LOOSE PEWTER

Sale price$31.57 Regular price$75.10

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Kompletoni pamjen tuaj me çantën tonë 'Loose'. Përmban gurë shkëlqyes, material vezullues, mbyllje magnetike dhe pëlhurë sateni nga mbrenda. Kombinoni me veshjen dhe takat tuaja të preferuara.

Materiali:  Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Hiri

Complete your look with our 'Loose' Handbag. Features Rhinestones, Shimmer Cloth, Magnetic Closure, and Satin Lining. Match with your favorite outfit and heels.

Fabric:  PU Leather and stones 

Color: Pewter

Size:
LOOSE PEWTER
LOOSE PEWTER Sale price$31.57 Regular price$75.10