Shoe Dazz

LOOSE BLACK

€69

Kompletoni pamjen tuaj me çantën tonë 'Loose'. Përmban gurë shkëlqyes, material vezullues, mbyllje magnetike dhe pëlhurë sateni nga mbrenda. Kombinoni me veshjen dhe takat tuaja të preferuara.

Materiali:  Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: E zezë

Complete your look with our 'Loose' Handbag. Features Rhinestones, Shimmer Cloth, Magnetic Closure, and Satin Lining. Match with your favorite outfit and heels.

Fabric:  PU Leather and stones 

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed