Label Nue

Livvy Silver Pink Dress

€69 €149

Për ju që pëlqeni të lini përshtypje, kjo është për ju. Fustani 'Livvy' përmban dizajn të balancuar dhe pëlhurë me shkëlqim. Simetria e ngjyrave e bën atë unik dhe elegant për t'u veshur. Për një pamje më tërheqëse mund ta kombinoni me një çante dhe taka neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% POLYESTER 3% SPANDEX

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

_________________________

For the girl that loves to leave an impression, this one is for you. The 'Livvy' Dress features balanced design and glitter gabric. The symmetry of the colors makes it unique and stylish to wear. For a more captivating look you can pair it with a bag and neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% POLYESTER 3% SPANDEX

Details: Glitter Fabric

Care: Hand Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed