Skip to content

Cart

Your cart is empty

LIRA SILVER

Sale price$68.08

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Lira' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Bërë prej lëkures të butë, me rripa të hollë dhe një takë me dizajn. Kombinojini me fustane mini.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Argjendi

___________________________

'Lira' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, making them a glamorous choice for the evening. Made from soft leather and fasten with slender ties topped with fluted heels that make walking a breeze. Style yours with mini dresses.

Heel Height approx.: 12 cm / 4.72" (inch)

Fabric: PU Leather And Stones

Color: Silver

Size: