Skip to content

Cart

Your cart is empty

LINDA BLUE

Sale price$41.59 Regular price$58.65

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Merrni dukje klasike dhe shumë të bukur me sandalet 'Linda'. Përmban një takë të hollë, maje të hapur dhe ripa të gjata që lidhen rreth këmbës suaj. Kombinojeni atë me fustanin tuaj më të bukur.

Lartësia e përafërt e platformës: 2 cm / 0.78" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 2" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Kaltër

___________________

Get some beautiful and chic vibes in our gorgeous 'Linda' sandals. Features a stiletto heel, pointed toe, and long straps that flatteringly wrap around your leg. Style it with your prettiest dress.

Platform Height Approx.: 2 cm / 0.78" (inch)

Heel Height Approx.: 12 cm / 2" (inch)

Material: Leather

Color: Blue

Size: