Label Nue

Lil Pink Dress

€39 €62

Fustani i eventeve verore më i mirë ndonjëherë. Fustani 'Lil' është super i këndshëm, por me klas dhe me stil. Me një çarje në pjesën para, fustani ynë mini 'Lil' arrin të tërheqë mjaftueshëm vëmendje. Kombinuar me taka dhe një çantë, do të keni një pamje të paharrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 55% POLYESTER 45% POLYURETHANE

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The best cocktail dress ever. 'Lil' is super cute yet classy and stylish. With a little leg split in the front, our 'Lil' mini dress manages to attract enough attention. Pairing with heels and a bag, you will be an unforgettable look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 55% POLYESTER 45% POLYURETHANE

Details: Slim Fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed