Shoe Dazz

LIES GREEN

€32 €79

Të punuara nga zbukurimet me zinxhirë në pjesën e para, sandalet 'Lies' janë të prodhuara nga sateni. Me një hapje në formë katrore, ata kanë një takë të lartë stiletto. Vishini me rrobat tuaja të preferuara të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13 inch

Materiali: Saten dhe gurë

Ngjyra: E gjelbër

______________________

Defined by their chain embellishments at the front, 'Lies' sandals are crafted from satin. With a squared open toe, they sit atop a high stiletto heel. Wear with your favorite summer looks.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13 inch

Fabric: Satin and Stones

Color: Green

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed