Shoe Dazz

LEXINGTON GOLD

€69

Sandalet 'Lexington' janë të denja për çdo event të veçantë. Janë të bëra prej lëkurës të lëmuar dhe kanë kristale shkëlqyese përgjatë rripave. Kombinojini me veshjen tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)

Materiali: Lëkurë Metalike

Ngjyra: Ari

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

_____________________

'Lexington' ankle-tie sandals are fabulous heels. Made entirely from smooth gold patent leather, they're dusted with glistening crystals along with the straps that catch the light brilliantly. Keep them on display with cropped hems.

Heel Height Approx.: 12 cm / 4.72" (inch)

Material: Metallic Leather

Color: Gold

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed