Shoe Dazz

LEXINGTON BLACK

€39 €69

Sandalet 'Lexington' janë të denja për çdo event të veçantë. Janë të bëra prej lëkurës të lëmuar dhe kanë kristale shkëlqyese përgjatë rripave. Kombinojini me veshjen tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)

Materiali: Lëkurë me shkëlqim

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

_________________________

'Lexington' ankle-tie sandals are fabulous heels. Made entirely from smooth black patent leather, they're dusted with glistening crystals along with the straps that catch the light brilliantly. Keep them on display with cropped hems.

Heel Height Approx.: 12 cm / 4.72" (inch)

Material: Patent leather

Color: Black

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed