Label Nue

LEEA BLACK SET

€69

Ky set elegant dhe me shkëlqim është i përkryer për çdo event tuajin të veçantë. I dizenjuar me elegancë, seti 'Leea' mund të vishet së bashku ose veç e veç. 'Leea' është bërë nga materiali me shkëlqim që thekson format tuaja. Ka një jakë të lartë. Kombinojini me taka për të mbajtur 'Leea' në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup dhe material me xixa

Përkujdesja: Pastrim Kimik

____________________

This elegant and sparkly set is perfect for any upcoming special outing. Designed with elegance in mind, the 'Leea' set can be worn together or separately. 'Leea' set is made from glitter fabric that hugs your frame. It features a turtle neckline. Combine it with heels for a completely mesmerizing look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Slim fit and glitter fabric

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed