Shoe Dazz

LEA HOT PINK

€119

Ditën apo natën, sandalet tona 'Lea' ofrojnë një elegancë. Të prodhuara nga materiali i lëkurës në ngjyrën rozë të ndezur, sandalet janë të detajuara në formë katrore në pjesën para, dy rripa të hollë të mbështjellur me kristale vezulluse dhe një takë të hollë stileto. Vishini ato në darkë me shoqërinë apo mbrëmjeve tuaja të verës.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Rozë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_______________________

Embrace the joy of dressing up with 'Lea' sandals. Made from hot-pink leather, they have squared-off toes and shimmering crystals lining the slim, foot-framing straps. Wear yours to dinner with a slip dress.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Pink

* One size bigger than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed