Label Nue

LEA BLACK GLITTER DRESS

€129

Ky fustan elegant dhe me shkëlqim është i përkryer për çdo event tuajin të veçantë. E dizenjuar me elegancë, fustani 'Lea' është bërë nga materiali me shkëlqim që thekson format tuaja. Ka një jakë të lartë dhe bie në një gjatësi maxi. Kombinojini me taka për të mbajtur 'Llea' në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup dhe material me xixa

Përkujdesja: Pastrim Kimik

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 145 cm / 57.08 inch

________________________

This elegant and sparkly gem is perfect for any upcoming special outing. Designed with elegance in mind, the 'Lea' dress is made from glitter fabric that hugs your frame. It features a turtle neckline and falls to a maxi hem. Combine it with heels for a completely mesmerizing look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Slim fit and glitter fabric

Care: Dry clean only

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 145 cm / 57.08 inch

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed