Label Nue

Laven Black Pants

€62

Pantallona elegante dhe të gjithanshme 'Laven'. Këto pantallona kanë bel të lartë dhe kanë përshtatje të gjerë. Kombinojeni me një bluzë dhe do të keni një veshje të kompletuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:90% POLYESTER 10% SPANDEX

Detajet:Përshtatje të gjerë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

__________________

The chic and versatile 'Laven' pants. These pants sit high on the waist and have wide-leg hems that puddle effortlessly over heels. Tuck in a blouse or fine knit.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% POLYESTER 10% SPANDEX

Details: Oversized Fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed