Skip to content

Cart

Your cart is empty

LATON PEACH FUZZ TERRY

Sale price$42.45 Regular price$108.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Laton' ofron një hap super të butë me pjesen e poshtme të konturuar me shkumë dhe thembra të jashtme ultra-jastëk nga UGG. Me pjesën e sipërme të zbukuruar me logo, ajo harmonizon estetikën e duhur të tendencës së të rrafshtave atletike me ndjenjën e pashembullt që UGG jep.

___________________

The 'Laton' offers a super-soft step with its contoured foam footbed and our ultra-cushioned Treadlite by UGG outsole. Featuring a logo-embellished terry upper, it harmonizes the trend-right aesthetics of an athletic slide with the unparalleled feeling of UGG.

Size:
LATON PEACH FUZZ TERRY
LATON PEACH FUZZ TERRY Sale price$42.45 Regular price$108.74