Label Nue

Lansy Blush Pink Dress

€39 €129

Super elegancë në fustanin tonë 'Lansy'. Ky fustan ka një përshtatje perfekte në trup. Përmban një material të butë rrjetë elegante mbi shpatulla dhe dekolte të hapur. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Pështatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________________

Effortless chic in our 'Lansy' dress. This dress has a flattering figure hugging fit that falls to a mini hem. Features a chic soft sheer shoulder overlay and flattering open decollete. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed