Skip to content

Cart

Your cart is empty

Laira Jujube Dress

Sale price$107.11

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Laira' është i përshtatshëm për ato mbrëmje të paharrueshme. Ky fustan me gjatësi mini, me kupa sytjenash të zbukuruara me dantellë delikate në pjesën e përparme dhe një bust korset të integruar në fustan, dhurojnë një prekje elegance. Detaji i fustanit është dizajni unik që zbukuron fundin e tij. Fustani 'Laira' do ju bëjë të ndiheni tërheqëse duke ju siguruar që do të lini një përshtypje të qëndrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Poliester

Detajet: Fustan mini me korset 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

The 'Laira' dress is tailored for those vibrant, unforgettable evenings. This mini-length dress exudes an alluring charm, featuring bra cups adorned with delicate lace in the front and a corset bodice integrated into the dress, imparting a touch of feminine elegance. The standout feature of the 'Laira' dress is the unique design adorning the hem. The 'Laira' dress promises to make you feel alluring and confident, ensuring you stand out in style and leave a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Mini dress with corset

Care: Machine Wash Cold

Size:
Laira Jujube Dress
Laira Jujube Dress Sale price$107.11