Label Nue

Krista Python Dress

€29 €59

Dukuni fit dhe shumë tërheqëse në fustanin 'Krista'. Ky fustan është nga materiali i gomës me printe të ndryshme. Çka e bënë të veçantë është jaka dhe mënyra se si përshtatet në të gjitha llojet e trupave. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Përshtatje e ngushtë për trupi

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

Look fit and chic in the 'Krista' dress. Made from jersey fabric with animal prints. What makes it special is the beautiful turtle neck and the comfy slim fit, appropriate for all body shapes. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed