Label Nue

Kris Black Set

€89 €129

Seti 'Kris' është e krijuar nga materiali shumë i butë i lëkurës vegane, ku arrini një dukje shumë moderne dhe me stil. Ka një përshtatje të gjerë , mëngë të gjata dhe një buton.Për një dukje me të bukur visheni me një bodysuit, dhe disa këpucë nude.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Buton në pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

'Kris' set is cut from our soft vegan leather, making an ultra modern and stylish look. It's designed with an oversized relaxed fit, long sleeves, and a button. Style it with a bodysuit,  and some clear heels for a very fiercely feminine look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Button in the Front

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed