Label Nue

Kiley Nude Dress

€59 €99

Eleganca femërore është ajo që ne e duam për fustanin 'Kiley'. Është bërë nga pëlhurë rrjete që thekson format tuaja. Fustani 'Kiley' është shumë elegant, pasi shtrihet mbi njërën shpatull në një siluetë asimetrike. Ka një gjatësi mini dhe është e rrudhosur në të gjithë anët për një përshtatje tërheqëse. Kompletoni dukjen tuaj me taka neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët 

__________________________

Feminine elegance is what we love about 'Kiley' dress. It's made from a mesh fabric to sculpt and shape the figure from within. The 'Kiley' dress is effortlessly chic as it sweeps across one shoulder in an asymmetric silhouette. Features a chic mini-length hem and is ruched all over for a flattering fit. Complete the ultra-chic vibe with neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed