Shoe Dazz

KENIA SILVER

€65

Këto sandale të gjithanshme të hapura në pjesën para janë të krijuara nga lëkura metalike, me një takë të trashë dhe një platformë të rehatshme, i shtojnë një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9" (inch)

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: Argjend

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

__________________________

These versatile open-toe sandals come in metallic leather with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Platform Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Heel Height Approx.: 15 cm / 5.9" (inch)

Material: Vegan Leather

Color: Silver

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed