Skip to content

Cart

Your cart is empty

Kasie Black Dress

Sale price€59,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani i përsosur 'Kasie' ka të bëjë me veshjen komode por me stil. E prerë në një gjatësi midi super të këndshme, 'Kasie' është bërë nga pëlhurë gome që thjesht përqafon të gjitha lijat e trupit tuaj. Përmban rripa të hollë dhe detaj të bukur të hapur në pjesën e gjoksit. Duket perfekt e kombinuar me taka neutrale dhe aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 11% Spandex

Detajet: Rripa të hollë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________

The perfect 'Kasie' dress is all about the comfy yet stylish dressing. Cut to a super flattering midi length, 'Kasie' is made from jersey fabric that simply hug all your curves. Features slim straps and beautiful open detail on the chest part. Looks great teamed with neutral heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 11% Spandex

Details: Slim Straps

Care: Machine Wash Cold

Size: