Label Nue

Kamia Nude Silver Dress

€39 €109

Është koha për të shkëlqyer me fustanin 'Kamia'. Prerë nga një pëlhurë me shkëlqim, me mëngë të gjata, dekolte V dhe një çarje tek këmba në pjesën para. E përkryer për daljet tuaja të ardhshme. Nëse dëshironi të keni një pamje joshëse, kombinojeni me disa stileto neutrale dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95%POLYESTER 5%SPANDEX

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim Kimik

____________________

It’s time to shine in 'Kamia' Dress. Made from a sequin fabric, featuring long sleeves, V neckline and a front leg split. Perfect for your dates and upcoming events. If you want to have a captivating look, pair with some neutral stilettos and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Glitter Fabric

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed