Shoe Dazz

KAIAA-2 BLACK

€62

Bëni një hyrje dramatike me platformën 'Kaiaa' . Kjo sandale tërheqëse përmban një platformë të lartë, një takë stiletto dhe dy rripa të zbukuruar me kristale, perfekte për t'ju dhënë pamje mahnitëse këmbës tuaj.

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 14.8 cm / 5.82" (inch)

Materiali: Mëndafsh i lëmuar

Ngjyra: E zezë

Make a dramatic entrance in 'Kaiaa'. This undeniably eye-catching pair features a towering platform, a stiletto heel, and two straps embellished with crystals, perfect for giving you that “legs for days” look.

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Heel Height Approx.: 14.8 cm / 5.82" (inch)

Fabric: Soft Suede

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed