Skip to content

Cart

Your cart is empty

JUICY SILVER

Sale price$82.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Juicy' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Bërë prej lëkures të butë dhe me rripa të hollë. Kombinojini me fustane elegante.

Lartësia e përafërt e takës: 11.4 cm / 4.48 " (inch)

Materiali: Shaull prej gome the Gurë

Ngjyra: Argjend

__________________

'Juicy' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, making them a glamorous choice for the evening. Made from soft leather and fasten with slender ties topped with fluted heels that make walking a breeze. Style yours with elegant dresses.

Heel Height approx.: 11.4 cm / 4.48 " (inch)

Fabric: PVC and Stones

Color: Silver

Size: