Skip to content

Cart

Your cart is empty

JOVIE SILVER

Sale price€99,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Në një strukturë të bukur dhe klasike, këpuca 'Jovie' është më në fund këtu. Bërë nga një pëlhurë transparente, e zbukuruar me gurë me shkëlqim. Maje të mbrehtë dhe një take transparente.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5 " (inch)

Materiali: Shaull prej Gome

Ngjyra: Argjendi

Rekomandojmë të merrni një numër më të vogël se numri juaj i rregullt.

___________________

In a beautifully classic structure, the 'Jovie' silver heel is finally here. Made from a clear fabric all embellished in rhinestones. Pointed toe and a transparent heel.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.5 " (inch)

Fabric: PVC

Color: Silver

We recommend taking one size down from your regular size.

Size: