Label Nue

Jovie Gunmetal Silver

€89 €179

Vishuni për të lënë përshtypje në setin 'Jovie'. Ky set është i prerë nga pëlhurë me shkëlqim dhe në një dizajn minimal. Këmisha ka detaje tradicionale si një jakë dhe butona, duke e bërë atë shumë të thjeshtë për t'u kombinuar dhe stiluar. Për një kombinim tërheqës shtoni disa aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Dekolte në formën V

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

Dress to impress in the ‘Jovie’ set. This set is cut from glossy fabric and in a minimal design. The shirt has traditional details like a notched collar and piping, making it very simple to pair and style. For a captivating combination add some accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: V Neckline

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed