Skip to content

Cart

Your cart is empty

JOSS GOLD

Sale price$51.94

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Tërhiq vëmendjen me 'Joss' këto këpucë moderne me taka të larta prej ari që janë perfekte për ditën dhe natën. Me shkëlqimin e tyre unik dhe rripat e shumtë përpara, këto këpucë do t'i shtojnë një prekje magjepsëse çdo veshjeje. Të qëndrueshme dhe me stil, këto këpucë janë krijuar për të qëndruar të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Lartësia e përafërt e takës: 10.3 cm / 4.05" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Ari

____________________

Grab attention in these modern 'Joss' gold high heel mules that are perfect for day and night. With their unique shimmer and multiple straps in the front, these shoes will add a touch of glamour to any outfit. Durable and stylish, these shoes are designed to stay comfortable all day long.

Heel Height approx.: 10.3 cm / 4.05" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Gold

Size: