Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jolie Navy Set

Sale price€39,00 Regular price€149,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Dukuni bukur me setin tonë 'Jolie'. Seti është i dizajnuar me material me paterna te printuara. Seti 'Jolie' mund të vishet së bashku ose veç e veç. Pjesa e lartë ka gjatësi maksimale kurse pantallonat kanë bel të lartë dhe kanë përshtatje të gjerë. Visheni me taka ose atlete.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Set dy pjesësh Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

Level up your look with the 'Jolie' set. This set is decorated in a beautifully detailed pattern. The 'Jolie' set can be worn together or separately. The cover-up is finished with a maxi-length hem. The pants sit high on the waist and have flowy wide legs. Wear them with heels or sneakers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Two Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size: