Label Nue

Jolee Blue Print Dress

€19 €52

E thjeshtë, por mbresëlënëse. Vishuni për të lënë përshtypje me fustanin midi pa rripa 'Jolee', duke ofruar një siluetë të paharrueshme. Ajo është pa rripa në dizajn dhe ofron përshtatje për trupi për të nxjerrë në pah linjat tuaja. Për të lënë përshtypje visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

Simple yet striking and ready to make a statement. Dress to impress in the 'Jolee' Strapless Midi Dress, offering a timeless silhouette. She is strapless in design and boasts a bodycon fit to highlight your curves from every angle. For maximum impact pair it with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Slim fit

Care: Machine wash cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed