Shoe Dazz

JOANA FUSCHIA

€39 €62

Këpucët tona me majë të theksuar 'Joana' është këtu me nuancat më të gjalla. Forma me majë në pjesën para bënë që këmbët tuaja të duken tërheqëse. Kombinohet me gjithçka, vishini me fustane. 

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale dhe gurë shkëlqyes

Ngjyra: Rozë

Our elongated and sharply pointed toes 'Joana' Pump is here in the most vibrant fabrics. Finish and pointy toe shape combine to make your feet look the sexiest ever. Wear them with everything from dresses to tailoring. 

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Pink

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed