Shoe Dazz

JESSIE-8 SILVER SPARKLE

€89

Të krijuara nga pëlhura me ngjyrë të zezë , stili përmban rripa me shkëlqim. Rripi në kyçin e këmbës e mban këmbën në vend dhe takat e larta balancohen nga një platformë e rehatshme. Një stil i sofistikuar, perfekt për verën tuaj të ardhshme.

Lartësia e përafërt e takës: 13 cm / 5.11 " (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Argjend

Crafted from black fabric, the style features shimmery straps. The strap at the ankle keeps the foot in place and the high heels are balanced by a sturdy platform sole. A sophisticated style, perfect for your next summer.

Heel Height approx.: 13 cm / 5.11 " (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed