Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jenara Floral Dress

Sale price€89,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Jenara' është me elegancë dhe është krijuar për t'ju bërë të ndiheni më të sigurt në vetvete. Fustani ka një detaj asimetrik në pjesën para që krijon një efekt të këndshëm dhe femëror. Silueta e bukur e fustanit krijon një dekolte të drejtë me mëngë të gjata dhe e dizajnuar për një përshtatje të ngushtë për të theksuar format tuaja. Visheni me këpucë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Hapje në pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 137 cm / 53.93 inch

___________________

'Jenara' dress exudes elegance and is designed to make you feel you most confident. Our 'Jenara' dress has an asymmetric front detail that creates a flattering and feminine effect through the bodice. The beautiful silhouette of the dress creates a straight neckline with long sleeves and designed for a close fit to flatter your figure from every angle. Wear yours with pumps.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open Front Detail

Care: Machine wash cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 137 cm / 53.93 inch

Size: