Shoe Dazz

Jarrick Smooth Black

€259

Asgjë si një palë çizme të reja që ju bëjnë të ndjeheni sikur pushtoni botën. Këto këpucë të bëra nga lëkura shfaqin një qepje me kontrast, formë të rrumbullakët në pjesën para, një detaj për tërheqje në pjesën mbrapa, dhe një platformë të lartë gome.

MATERIALI: E qëndrueshme dhe jashtëzakonisht e ngurtë në fillim, Lëkura e lëmuar mund të lustrohet me një shkëlqim të mprehtë ose të gërvishtet me mjeshtëri në varësi të preferencës tuaj.

PËRKUJDESJA: 

Fshijeni lehtë me një leckë të lagur dhe mbroni me Mbrojtësin Ultra të Dr. Martens

_____________________

Nothing like a brand new pair of boots to make you feel like you can conquer the world. Black leather Jarrick Smooth from DR. MARTENS featuring contrast stitching, round toe, front lace-up fastening, pull-tab at the heel, and ridged rubber sole.

MATERIAL: Durable and famously stiff to start, our Smooth Leather can be polished to a dapper shine or artfully scuffed-up depending on your preference.

CARE INSTRUCTIONS:
Lightly wipe with a damp cloth and protect with Ultra Protector from Dr. Martens

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed